Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Tojásfestő maraton lesz szombaton Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. április 12.
A kereszténység legnagyobb ünnepére, a húsvétra készülődik a Fehérvári Kézművesek Egyesülete. Április 13-án, szombaton rendezik az egyik legnépszerűbb családi programot, a Tojásfestő maratont. A résztvevőket 10.00 órától várják a Kézművesek Házában.
Tovább...
 
VIP az egész SOUND Nyomtatás E-mail
Írta: Balaton Sound   
2019. április 12.
A legmenőbb európai fesztivál-beach, a Balaton Sound már önmagában egy nagy „VIP fesztivál”, világsztár fellépőivel, változatos szolgáltatásaival, vízparti helyszíneivel, ahol már eleve nagyon fontos embereknek érezhetjük magunkat. A szervezők azonban - mindezt megfejelve - újabb exkluzív helyeket alakítanak ki idén.
Tovább...
 
Tojásfestő maraton lesz szombaton Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2019. április 11.
Sajtótájékoztató keretében számolt be dr. András Krisztina, a Budapesti Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campusának rektori megbízottja és Mészáros Attila alpolgármester a 2019-es felsőoktatási jelentkezések adatairól és a Corvinus töretlen népszerűségéről.
Tovább...
 
Lódi-Tóni - Karikatúra kiállítás nyílik hétfőn Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2019. április 11.
Szakál Antal karikatúráiból nyílik kiállítás április 15-én, hétfőn a Köfém Oktatási és Közművelődési Központban. A „Lódi-Tóni” tárlaton dr. Dienesné Fluck Györgyi önkormányzati képviselő köszönti a résztvevőket. A szervezők szeretettel várnak minden érdeklődőt!
Tovább...
 
Ady-versek és -rítus a magyar költészet napja alkalmából Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. április 11.
Ady-összeállítással tiszteleg a város a magyar költészet napja előtt. Sorsunk a dalban – Ady-rítus címmel a Medve Színpad egy mozgással, élő zenével és megannyi verssel megkomponált misztériumjátékra várja a közönséget pénteken este a Városháza Dísztermében.
Tovább...
 
Tovább szépült Palotaváros Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2019. április 11.
További járdaszakaszok újultak meg a Székesfehérvár Városgondnoksága Kft. ÚT 2017-19. programja keretében a Palotavárosban. Megtörtént a műszaki átadása a Jancsár utca 1-5. és 39-41. szám, illetve a Sziget utca 33-35., 35-41. és 47-51. szám közötti felújított járdaszakaszoknak.
Tovább...
 
A TEJ ÉS A KÁVÉ TÖKÉLETES ÖSSZHANGJA Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2019. április 11.
Tudta, hogy a világ kávéfogyasztóinak háromnegyede tejjel issza a kávéját? A legjobb baristákhoz hasonlóan a Nespresso-t is évek óta foglalkoztatja, hogy mi az az ideális ízvilág, testesség, keserűség, savasság és aroma, amit a tejes kávéreceptek kedvelői keresnek. Az új BARISTA CREATIONS kapszulakollekciót kifejezetten a tejjel készülő kávékhoz fejlesztették ki, így legyen szó akár egy édeskés, krémes cappuccinóról, esetleg egy rövid, intenzív cortadóról, a BARISTA CREATIONS kávékapszulák között mindenki megtalálja a kedvenc tejes receptjével tökéletesen harmonizáló őrleményt.
Tovább...
 
Szociális tevékenység indul ipari parkban Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. április 10.
Szociális típusú beruházás valósul meg Székesfehérváron a magyar tulajdonú középvállalatok ipari parkjában, az Alba Ipari Zónában: logisztikai központot épít a Katolikus Karitász, 650 millió forintos támogatással.
Tovább...
 
Már kaphatók a jegyek a Floraliara! Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. április 10.
Megkezdődött a jegyértékesítés a Szent István Király Múzeum szokásos, nagyszabású, kétnapos tavaszköszöntő ünnepére, a Floraliara. A római kort megidéző eseménynek április 27-én és 28-án, a táci Gorsium Régészeti Park ad majd otthont. A kedvezményes jegyek elővételben már Székesfehérváron több helyszínen megvásárolhatók.
Tovább...
 
Most újra lakástulajdonosok lehetnek az ügyfelek Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. április 10.
Minden érintettet kiértesített a Nemzeti Eszközkezelő Zrt. (NET Zrt.) 2019. március 31-ig arról az egyszeri lehetőségről, hogy rendkívül kedvezményes feltételekkel újra tulajdonosává válhatnak korábbi ingatlanuknak.
Tovább...
 
A katyǹi áldozatokra emlékezünk Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2019. április 10.
Megemlékezést tartanak Székesfehérváron április 12-én, pénteken 13 órakor a katyǹi vérengzés áldozatainak emléknapján a Jávor Ottó téren, a Katyń Emlékkeresztnél. Azon mintegy 22.000 lengyel értelmiségi, tiszt és tisztségviselő előtt hajtanak fejet, akik a keleti Golgotán vesztették életüket.
Tovább...
 
<< Első < Előző 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 Következő > Utolsó >>

Eredmények 9142 - 9152 / 20416